Sesti skup bratstva Keković

Dragi rođaci,

obavjestavamo Vas da će se šesti susret bratstva Keković iz Zagaraca ove godine odrzati u subotu, 11. avgusta od 17h, u nacionalnom restoranu "Imanje Knjaz".

Prijavite se na vrijeme (detalji skupa ovdje), a vjerujem da svi sa nestrpljenjem isčekujemo naše ponovno okupljanje.

Molimo vas da izvršite i dodatnu animaciju rođaka koji prethodnih godina nisu znali za naše okupljanje ili iz nekog drugog razloga nisu bili u mogućnosti da nam se pridruže.

Očekujemo vas!

Peti skup bratstva Keković

Dragi rođaci,

obavjestavamo Vas da će se jubilarni peti susret bratstva Keković iz Zagaraca ove godine odrzati u subotu, 12. avgusta od 17h, na novom mjestu u nacionalnom restoranu "Salaš 23".

Prijavite se na vrijeme (detalji skupa ovdje), a vjerujem da svi sa nestrpljenjem isčekujemo naše ponovno okupljanje.

Molimo vas da izvršite i dodatnu animaciju rođaka koji prošle godine nisu znali za naše okupljanje ili iz nekog drugog razloga nisu bili u mogućnosti da nam se pridruže.

Očekujemo vas!

Održan četvrti skup bratstva Keković

Ovo avgustovsko subotnje veče, prema riječima svih koji su ga osjetili, bilo je drugačije. Nova lokacija, novo vrijeme, prijatna temperatura, fantastična atmosfera i što je najvažnije nova energija... Kao i svako do sada, prošlo je u trenu i za sobom ostavilo sjećanja koja će se dugo pamtiti. Na zadovoljstvo svih, primjetna su bila nova mlada lica, što govori da je, u duhu igara u toku, iskra ideje ipak upalila plamen.

Ostaje da nastavimo tamo gdje smo stali ove večeri i ko zna, možda baš naše novo druženje bude na našoj staroj zemlji... 

Do tada, u pokušaju čuvanja od zaborava, uživajte u našoj kratkoj reportaži (preuzmi ovdje).

 

Održan treći skup bratstva Keković

Godina isčekivanja stane u samo jedan dan... Još jedno druženje je za nama. Neka nova lica potvrđuju da ova ideja sve jače zaživljava među nama i zbog toga zaslužuje da se sa poštovanjem ponovo predamo stvaranju našeg narednog okupljanja. Ko zna, možda baš na našoj zemlji. U našem Gernjem Zagaraču. 

Do tada, neka u sjećanjima živi ovo avgustovsko druženje o kojem, tek nešto, možete saznati u našoj reportaži (preuzmite ovdje). Za sve dodatne priče i prepričavanja ipak se moramo okupiti...

Nama je bilo za veliki "lajk"... :)

 

Održan drugi skup bratstva Keković

IMG 5463

Nažalost, vrijeme nekada zaista brzo prolazi, a točak istorije se brzo okreće... Prošlo je još jedno naše druženje, u prolazu se čulo "i ljepše od predhodnog". Tako treba i biti i to nas raduje.

Pogledajte kratku reportažu sa skupa (preuzmi ovdje), a nesebično možete napisati i svoju koju bi rado objavili i podijelili sa svima. U međuvremenu pregledajte fotografije i pratite nas na našim stranicama i facebook profilu.

 

Vjerujemo da smo zaslužili jedan "lajk"... :)

 

Drugo izdanje knjige "Porijeklo i rodoslov Kekovića iz Zagarača"

Drugo izdanje knjige cover

U toku je priprema štampe drugog izdanja knjige autora Jovana Blagote Kekovića "Porijeklo i rodoslov Kekovića iz Zagarača".

Vaš pdf primjerak možete preuzeti ovdje.